PP-1920x400px

IDÉN IS KERESSÜK A LEGKIVÁLÓBB POSTÁSOKAT!

Ismét meghirdetjük a Postás Példakép Díjat! Idén immár hatodik alkalommal keressük azokat a postai munkatársakat, Akik kiemelkedő szakmai teljesítményükkel és hozzáállásukkal példát mutatnak a postás társadalomNak.

 

Az elmúlt évek ismét alátámasztották, hogy a postások a társadalom fontos részei, mindennapi hősök, akik számos alkalommal bizonyították helytállásukat legyen az kézbesítő, felvevő, gépjárművezető, vagy küldeményfeldolgozó. Ma már mindenki tudja, hogy a postások munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberek megkapják a leveleiket, a csomagjaikat, az idősek megkapják a nyugdíjukat, vagy a családok a családtámogatásokat. A kézbesítők és a postai ügyintézők mögött azonban rengeteg munkatárs is dolgozik a háttérben, akik segítik a postai munkát, hogy az fennakadás nélkül működjön.

A Magyar Posta idén is szeretné elismerni azokat a kollégákat, akik kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak. Ehhez kérjük az ön segítségét!

Jelölje kedvenc postását egy történettel a Postás Példakép díjra és írja meg, miért javasolja az elismerésre, mi az, ami miatt kiemelkedő a többiek közül.

A JÁTÉKBAN ÖNT IS DÍJAZZUK!

50 000 Ft-os utalvánnyal ajándékozzuk meg, ha az ön jelöltje lesz a Postás Példakép*.

A jelöléseket (postai dolgozó neve, munkahelye és indoklásként egy történet) ide várjuk legkésőbb 2022. július 14-ig:

  • kommunikacio@posta.hu e-mail címre, vagy
  • „Postás Példakép díj” jeligére, a Magyar Posta Zrt. Budapest 1540 postacímre,
  • vagy az alábbi űrlap beküldésével.

A beérkezett jelöléseket szakmai zsűri bírálja el. A legjobbak közül pedig közönségszavazással választjuk ki a Postás Példaképet.* Amennyiben több jelölés érkezik ugyanarra a díjazott Jelöltre, a Jelölői nyeremény nyertesét sorsolással döntjük el.

A részvételi feltételekről és az adatkezelési tudnivalókról ide kattintva tájékozódhat.

Köszönjük, hogy kitöltötte űrlapunkat!

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
Szervezeti egység / postahely neve
A mező kitöltése kötelező.
Központi Területi Igazgatóság: Budapest és Pest megye
Kelet-magyarországi Területi Igazgatóság:Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zempélén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nyugat-magyarországi Területi Igazgatóság: Barany, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy,Tolna, Vas, Veszprém
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
E-mail-cím és/vagy telefonszám és/vagy postacím
A mező kitöltése kötelező.
Írja meg, hogy miért tapsolná vissza az Ön jelöltjét.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.