POSTASZEMÜNKFÉNYE - ÉLETBIZTOSÍTÁS és MEGTAKARÍTÁS

Termékinformációk


Szeretni valakit annyit tesz, mint megtervezni a jövőt, vigyázni a másikra és gondoskodni róla. Ennek egyik kifejeződése lehet a gyermekes szülőknek, nagyszülőknek ajánlott, megtakarítási célú életbiztosítás, a PostaSzemünkfénye. Gondoskodjon gyermeke, unokája jövőjéről, anyagilag biztonságosabb életkezdéséről, segítse őket álmaik, céljaik megvalósításában! Biztosítsa a holnap lehetőségeit ma!Mi mindenre lehet szüksége majd gyermekének a sikeres életkezdéshez?

Szemünkfénye_aloldalhoz_kép

 

Mit nyújt Önnek a PostaSzemünkfénye?

Megbízható szolgáltatást, melynek kialakításakor a felnövő generáció érdekeit, az értékállóságot és a rugalmasságot vettük figyelembe.

Megfelelő mennyiségű pénzt gyűjthet össze, melyet az Ön által meghatározott lejárati időpontban tetszés szerint egy összegben átadhat gyermekének, vagy például a továbbtanulás alatt havi járadékszolgáltatásként vehet igénybe, vagy esetleg a nagyobb összeg elérése érdekében meg is hosszabbíthatja a megtakarítás idejét.

PB_10szazalek_plecsni_kicsi

Alacsony havi díjjal is elindíthatja, amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel is hozzájárulhat a lejárati szolgáltatás növeléséhez.

Biztonságot Önnek és családjának, hiszen „Dupla biztonság” csomagunk választása esetén az Ön által kitűzött cél, gyermekének anyagi biztonsága akkor is megvalósul, ha Önnel megtörténik a legrosszabb.

Tovább növelhetik megtakarításukat, ha legalább 10 éves tartamot és minimum 20 000 forintos havi díjat választanak, mert így a biztosító a tartam végén, a hozamokon felül további 10%-kal növeli meg az elérési biztosítási összeget.

PB_akar50_plecsni_kicsi

Még több figyelem, még nagyobb biztonság a kisgyermekes családoknak!
Ha a haláleseti biztosítási esemény időpontjában a Biztosított 3 évnél fiatalabb gyermek szülője, a biztosító a haláleset időpontjában aktuális haláleseti biztosítási összeget 50%-kal megnöveli.

 

 

 

A jelenlegi jogszabályok szerint a szolgáltatást nem terheli öröklési illeték, a haláleseti szolgáltatás nem része a hagyatéknak. A kamatjövedelem utáni kamatadó és szociális hozzájárulási adó mértékét kifizetéskor a biztosító a kifizetendő összegből levonja. Az adó mértéke az Általános Szerződési Feltételekben található.

 

Hol lehet megkötni?


PostaSzemünkfénye biztosítás a kijelölt postákon köthető meg. A kijelölt posták listáját ITT töltheti le

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

A Magyar Posta Zrt. a biztosítás értékesítés során a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el.

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók