Szemunkfenye_banner_posta_akcios_aloldal_1920x400

POSTASZEMÜNKFÉNYE – ÉLETBIZTOSÍTÁS ÉS MEGTAKARÍTÁS

Termékinformációk

Felelős szülőként fontos, hogy gondoskodjunk önmagunk, gyermekeink és családunk jövőjéről. A váratlan helyzeteket megelőzni nem tudjuk, de ha felkészülünk rájuk, sokat tehetünk családunk biztonsága érdekében. A PostaSzemünkfénye megtakarítással egybekötött életbiztosítás pénzügyi segítséget nyújt az Ön biztosítási védelme mellett gyermeke vagy várt gyermeke védelmében is.

Milyen csomagok közül választhat?

Alapcsomag: védelmet nyújt azoknak a családoknak, amelyek kisgyermekük jövőjéről szeretnének gondoskodni. Alapcsomag esetén egyszer fizet a biztosító: vagy a lejáratkor, vagy a halálesetkor.

Dupla biztonság csomag: halálesetkor és lejáratkor is szolgáltat, így gyermeke akkor is anyagi biztonságban lesz, ha Önnel megtörténne a legrosszabb.

Szemunkfenye_banner_posta_illusztracio_golya_150x130

Gólyahír csomag: a legcsodálatosabb pillanatok egyike a gyermek születése, de előfordulhatnak súlyos komplikációk, rendellenességek vagy akár a baba elvesztése is. Ezekben az esetekben nyújt anyagi segítséget ez a csomag. Az édesanya halála esetén 50%-kal magasabb összeget fizet, amennyiben gyermeke 0-3 év közötti.

Szemunkfenye_banner_posta_illusztracio_elixir_150x130

Elixír csomag: rosszindulatú daganat, stroke, szívinfarktus, bypass vagy létfontosságú szerv átültetése esetén fizet a biztosító.

 

 

 

Szemunkfenye_banner_posta_illusztracio_altalanos_150x130

Mit nyújt Önnek a PostaSzemünkfénye?

Extra megtakarítást:
– 10 vagy 15%-kal megnövelt elérési összeget szolgáltatunk, ha folyamatosan és díjcsökkentés nélkül fizeti a díjat a választott tartam végéig.

Rugalmasságot, mert
– a havi díjat bármikor növelheti,
– plusz összeget is befizethet, ha szeretne többet takarékoskodni.

Hol lehet megkötni?
PostaSzemünkfénye biztosítás a kijelölt postákon köthető meg. A kijelölt posták listáját ITT töltheti le

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

A Magyar Posta Zrt. a biztosítás értékesítés során a Magyar Posta Életbiztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el.

 

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók