NYERJ KÉNYELMET AZ ICSEKKEL!

Az iCsekk mobilapp kényelmes és biztonságos módja csekkjeid befizetésének, ráadásul most még nyerhetsz is vele! Játssz velünk, és tiéd lehet az 1 millió Ft értékű IKEA ajándékkártya vagy a heti nyeremények egyike!

A JÁTÉK IDŐTARTAMA: 2023. augusztus 21. – október 15.

A HETI NYERTESEK LISTÁJA ITT TEKINTHETŐ MEG.

 
iCsekk_phone_screenshot_369x250px

MIT KELL TENNED AHHOZ, HOGY A PROMÓCIÓBAN RÉSZT VEHESS?

  • Töltsd le az iCsekk mobilappot! Ha még nem tetted, töltsd le most egyszerűen a Google Play, App Store vagy Huawei App Gallery áruházból!
  • Fizess be egy QR-kódos csekket bankkártyáddal! Az iCsekk mobilappal minden QR-kóddal ellátott sárga és fehér csekk befizethető, a kód leolvasásával.
  • Regisztrálj a befizetett csekk adataival az oldalon található űrlapon! A játékban való részvételhez szükséges adatokat (befizetett összeg, 8 jegyű iCsekk azonosító, befizetés dátuma) a sikeres csekkbefizetést követően az iCsekk mobilapp „Fizetett” menüpontjában találod.

Kedves Ügyfelünk! Köszönjük, hogy jelentkeztél játékunkra! A regisztrációhoz szükséges adatokat sikeresen rögzítettük. A nyerteseket a sorsolást követően a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük.

REGISZTRÁCIÓ

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
Kérjük, töltsd fel a befizetett csekk adatait (összeg, 8 jegyű iCsekk azonosítószám, fizetés dátuma), melyet a befizetést visszaigazoló e-mailben vagy az iCsekk mobilappban a „Fizetett” gombra kattintva találsz.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
icsekk_oszi_NYEREMÉNYEK_v2

Több csekkbefizetés, nagyobb esély!
Fizess be minél több csekket a játék ideje alatt, és sokszorozd meg nyerési esélyed!

NYEREMÉNYEK

FŐDÍJ: 1 millió Ft értékű IKEA ajándékkártya

Heti nyeremények:

  • 1 db Samsung Galaxy S23 okostelefon
  • 1 db Xiaomi robotporszívó
  • 100 db iCsekk párna

Dupla fődíj!

Rögzítsd ÉnPostám hűségkártyádat az iCsekk appba, mert ha te leszel a sikeres nyertes, akkor nyereményed összege megduplázódik, így 2 millió Ft értékű IKEA ajándékkártyával lehetsz gazdagabb!

Még nincs ÉnPostám kártyád? Igényeld a postán vagy online a www.posta.hu/husegkartya oldalon!

Miért éri meg csatlakozni?

  • Az iCsekk mobilappban befizetett csekkjeid után 30 hűségpontot írunk jóvá ÉnPostám kártyádon, melyeket beválthatsz akár kiskereskedelmi termék vásárlására is.
  • Partnerkedvezményeket vehetsz igénybe.

Fődíj sorolás időpontja: 2023. október 19.

FONTOS! Egy játékos akár több azonosítót is feltölthet a játék ideje alatt, megsokszorozva esélyeit a heti nyereményekre és a fődíjra. A heti sorsolások alkalmával egy játékos csak egy nyereményre jogosult.

Az iCsekk szolgáltatásunkról további információkat a www.posta.hu/icsekk oldalon olvashatsz