MPB_UtasOr_nyari_Banner_aloldal_1920x400px

Biztonságos nyaralást kívánunk!

Nyerjen 500 000 Ft-os utazási utalványt!

MPB_UtasOr_Banner_akvios_aloldal_150x130px_B

A 2024.05.13-tól 2024.09.22-ig tartó akciós időszakban a PostaUtasŐr utasbiztosítást kötő ügyfelek között egy félmillió forint értékű utazási utalványt sorsolunk ki 2024.10.01-jén.

 

 

 

Irány a nyár, irány a tengerpart!

MPB_UtasOr_Banner_akvios_aloldal_150x130px_C

Az idei szezon slágere a Tengerpart kedvezmény. Ezzel 4% kedvezményben részesülnek azok az ügyfelek, akik a következő tengerparti országok valamelyikébe utaznak és postán kötik meg az utasbiztosításukat: Olaszország, Spanyolország, Horvátország, Szlovénia, Románia, Bulgária, Montenegró, Albánia, Görögország, Portugália, Franciaország, Málta.

 

Az akciós időszakban további vonzó kedvezmények várják az ügyfeleket a postákon:

  • Az ÉnPostám hűségkártyával rendelkezők 4% kedvezményt kapnak utasbiztosításuk díjából.
  • A 10% Hűségkedvezmény pedig továbbra is elérhető azoknak, akik a fenti időszakban kötnek PostaUtasŐr utasbiztosítást a postán, és legalább 1 darab érvényben lévő – bármilyen típusú, de nem utasbiztosítás – szerződésük van a Posta Biztosítónál.
  • Az e-ÜTBF kedvezményt pedig azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik a postai szerződéskötéskor hozzájárulnak ahhoz, hogy a szerződésre vonatkozó Ügyfél-tájékoztató és biztosítási feltételek dokumentumot az általuk megadott e-mail címre küldjük meg. Ennek mértéke is 4% és a többi kedvezménnyel is összevonható.

Összesen maximum 18% kedvezmény érvényesíthető.

Legyen Ön a szerencsés nyertes!

MPB_24Q2_Jovotervezo_illu_150x130

Az 500 000 forintos nyereményjátékon kívül, a PostaUtasŐr díjat kalkuláltató és szerződést kötő ügyfeleink részt vesznek az aktuálisan futó Jövőtervező nyereményjátékunkban is, ahol további értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Részletek a www.postabiztosito.hu weboldalon.

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről, további kedvezményekről, valamint a nyereményjátékokról a www.postabiztosito.hu oldalon és a biztosításközvetítő munkatársaknál tájékozódhat.

Paragrafus ikon

Kapcsolódó szolgáltatások