A képen egy csomagot átadó és egy csomagot átvevő kéz látható.

HÁZHOZ MEGYÜNK A CSOMAGODÉRT

kérd a háznál történő csomagfeladást, MÁR kiszállási díj NÉLKÜL! Neked csak a feladni kívánt csomag díjszabás szerinti alapdíját, illetve az egyéb választott többletszolgáltatások díját kell megfizetni.

 

Mit tegyél, ha csomagot szeretnél otthonról feladni?

Csomagfeladas_haznal_akcio_javitott_700x272px
  1. Hívd az MPL (Magyar Posta Logisztika) központi ügyfélszolgálatát a 06 1 333 7777-es telefonszámon és válaszd a 6-os melléket, vagy akár egy hozzád közeli postát is felhívhatsz. Emailes megkeresésed az uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu címen várjuk és kérjük a tárgyban tüntesd fel a Háznál történő felvétel-t.
  2. Egyeztess időpontot! Munkatársunk telefonon vagy emailen leegyezteti veled a csomagfelvétel részleteit (csomag felvételének pontos helye, időpontja). A legtöbb esetben már másnap megy az MPL futár a feladni kívánt csomagodért!
  3. Csomagold be, amit küldeni szeretnél. Csomagolási útmutatónkat itt találod.
  4. Ha van otthon nyomtatód, akkor készítsd el és nyomtasd ki a csomag címiratát! Online címiratkitöltő programunk eléréséhez kattints ide. Ha nem tudsz a csomaghoz előre címiratot készíteni, akkor sincs gond, az MPL futár biztosítja majd neked.
  5. Fizesd ki a csomag feladási díját (háznál történő felvétel különdíj nélkül) az MPL futárnál készpénzben.
  6. A csomagfeladást követő munkanapon már a címzettnél csönget a futár.

Mely településeken kérhető a háznál történő felvétel?

A háztól házig szolgáltatás mintegy 145 nagyobb településen kérhető. A települések listáját ide kattintva találod. A csomagfelvételt ellátó kijelölt postahelyek telefonszáma a lista 2. oszlopában szerepel.

Belföldi szállítás során a Háznál történő felvétel többletszolgáltatás a háznál/címhelyen feladott, MPL Üzleti csomag szolgáltatás igénybevétele esetén, 2023. március 1-től érhető el díjmentesen. A Vaterafutár szolgáltatás igénybe vétele esetén is érvényes, részletek a www.vaterafutar.hu/#mpl oldalon.

A háznál történő felvétel többletszolgáltatás a lakosság számára elérhető MPL Üzleti csomag, az Nemzetközi EMS gyorsposta és az MPL Europe Standard küldeményeknél vehető igénybe.

A díjmentes háznál történő felvétel csak készpénzes díjfizetés mellett érhető el. A tájékoztatás nem teljes körű. A háznál történő felvétel többletszolgáltatásról további információkat az Általános Szerződési feltételek Terméklapok (18.5. Háznál történő felvétel) dokumentumban találsz.